Proef kamperen.

Onze nieuwe tent, matjes en slaapzakken moeten natuurlijk eerst getest worden voor ons grote avontuur begint. Tijd voor een weekendje proef kamperen…. Zaterdag en zondag 23/24 november werd er een droog maar ook koud weekend voorspelt, perfect om alles te testen.

We hebben twee heerlijke dagen gefietst en zijn zaterdag op een klein boerencampinkje beland in Leuth. Hoewel het ’s nachts vroor, hebben we het heerlijk warm gehouden in onze tent! Proef met glans doorstaan.

2 gedachten over “Proef kamperen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.