Vlucht Zagreb – Amsterdam

De Kroatische regering heeft afgelopen maandagavond aanvullende maatregelen genomen. Het is verboden om je in straten en op pleinen te begeven en we mogen/kunnen hier geen overnachting meer boeken.

Daardoor zijn wij helaas genoodzaakt om onze wereldreis tijdelijk te onderbreken en naar huis te vliegen. We hebben een ticket kunnen regelen voor as vrijdag. We hopen vrijdagavond, via Franktfurt, weer in Nederland aan te komen.

Het is voor ons allebei heel duidelijk dat het een tijdelijke onderbreking is en we hopen onze reis, zodra dat weer mogelijk is, te gaan vervolgen. Op onze trappers de wereld verder ontdekken!!🚴‍♂️🚴‍♀️💨

5 gedachten over “Vlucht Zagreb – Amsterdam

  1. Jammer, maar gezondheid van iedereen staat nu voorop. Goede vlucht(en) gewenst! Ik hoop dat jullie snel je reis weer kunt hervatten, dat zou betekenen dat het hier ook weer norma(a)l(er) wordt, al zijn er wel wat zaken nu niet mogelijk die van mij ook niet meer terug hoeven te komen. Suc6!

    1. Fijn dat jullie een vlucht hebben kunnen regelen. Niet jullie keus maar voor nu de beste keus. Jullie droom wordt nu even onderbroken naar gaat straks weer verder. 😘

  2. Zie het maar als een eerste echte test, nu jullie hebben kunnen ervaren hoe fijn het is om geen verplichtingen te hebben en te kunnen gaan en staan waar je maar wilt, kan ik me voorstellen dat waneer het sein veilig wordt gegeven je deze Corona periode ook zo weer vergeten bent. Keep Safe and Take Care.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.